top of page

Consult

 

Er kunnen veel redenen zijn waarom u eerst eens een gesprek wilt. Bijvoorbeeld omdat u twijfelt of dit nu een probleem is waarvoor je hulp kunt vragen of omdat u twijfelt bij wie u met dit probleem zou kunnen aankloppen. In dat geval kunt u een consult vragen waarin ik samen met u zal proberen een antwoord op die vragen te geven.

Bijzondere consulten die in mijn praktijk regelmatig voorkomen zijn:
* Relatietherapie of scheidingsbemiddeling?
Het komt vaak voor dat paren twijfelen over de vraag of er nog voldoende basis is om samen door te gaan (en therapie te zoeken om de relatie te verbeteren) of dat ze er beter aan doen om uit elkaar te gaan (en scheidingsbemiddeling te zoeken). Ik help regelmatig paren met het verhelderen van de punten waarop ze deze beslissing baseren.
* Starten of doorstarten van een psychologie- of psychotherapiepraktijk

Met een ervaring van 35 jaar in dit vak begeleid ik regelmatig vakgenoten die een vrijgevestigde praktijk hebben gestart of willen gaan starten. Naast vakinhoudelijke kennis kan ik daarbij ook kennis inbrengen m.b.t. de strategische-, financiële-, bedrijfsmatige-, juridische- en verzekeringstechnische aspecten van een eigen praktijk.

bottom of page